Streekproducten en landwinkels in de provincie Groningen

Grol Asperges

Grol Asperges is gevestigd in Tripscompagnie, Groningen. Sinds 1995 verkopen wij al asperges in onze boerderijwinkel. Deze asperges telen wij zelf met alle zorg en liefde. In onze boerderijwinkel zijn alle soorten en maten asperges verkrijgbaar. Net als alle toebehoren voor bij een heerlijke...

Tripscompagnie

Boerderij- en landwinkels in Tripscompagnie.

Sintjansheerd

De Sintjansheerd is een biologische buitenplaats en organiseert activiteiten waarbij de natuurlijke beleving centraal staat. De monumentale boerderij en het biologische land maken een inspirerende omgeving waar het ervaren van voedsel, gezelschap en persoonlijke ontwikkeling natuurlijk samenkomt

Appingedam

Boerderij- en landwinkels in Appingedam.

Damster Boerenzuivel & Vlees

Damster Boerenzuivel & Vlees

Damster Boerenzuivel & Vlees is een melkveehouderij met 100 melkkoeien en 50 stuks jongvee. Wij verkopen zuivel en vlees van onze eigen koeien. We maken onder andere diverse smaken yoghurt, vla en hangop maar ook gepasteuriseerde melk, chocolademelk en kefir.

Landwinkel Dallinga

Landwinkel Dallinga

Dallinga Zuidbroek betreft een akkerbouwbedrijf met een boerderijwinkel. In onze boerderijwinkel vindt u een compleet assortiment local food; aardappelen, groenten en fruit. De producten in de winkel zijn vers en doorgaans van eigen teelt of vers aangeleverd door collega groente- en fruittelers....

De Keukentuin

De Keukentuin

De Keukentuin te Zuidbroek. De naam zegt het al: Kruiden voor keuken en tuin; en sinds kort ook groentenplantjes en groenten uit de kas en van het land.

Smaakvol Slochteren

Smaakvol Slochteren

Smaakvol Slochteren is een kleinschalige boerderij die de verbinding zoekt met haar omgeving door open en transparant te produceren, verschillende activiteiten te organiseren en workshops te geven. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om te overnachten in een van onze B&B kamers.

Woudbloem

Boerderij- en landwinkels in Woudbloem.

Roeg Natuurvlees

Roeg Natuurvlees

Roeg Natuurvlees te Woudbloem: Puur en eerlijk natuurvlees. De runderen die wij houden zijn afkomstig van het Hereford ras. Door hun natuurlijke hardheid en graasgedrag zijn het de ideale natuurbeheerders. Ze dragen bij aan de vegetatie diversiteit en zorgen dat gebieden open blijven. Wij zetten...

Boerderijwinkel Vriend

Boerderijwinkel Vriend

Boerderijwinkel Vriend te Siddeburen - verkoop van aardappelen groenten eieren en streekproducten waaronder honing en seizoen producten, tevens een kleine kadowinkel met hele leuke handgemaakte sieraden, tuinartikelen, lampen en nog veel meer.

Biologische boerderijwinkel Arkema Vlees

De biologische boerderijwinkel Arkema Vlees is gelegen in Noordbroek, waarbij het vee op een natuurlijke wijze wordt grootgebracht. Wat ooit begon met een koppel Blonde d'Aquitaine runderen, is uitgegroeid tot heuse biologische boerderijwinkel met een divers assortiment aan producten.

Maatschap Groeneveld-Holtjer

Eieren uit een automaat. Maatschap Groeneveld-Holtjer te Noordbroek verkoopt al jaren eieren uit een echte eierautomaat.

Boerderijcamping en plattelandswinkel Bosschaart "De Fruitgaard"

Wij telen Appels Peren Pruimen en Kersen. In de pruimengaard is een boerderijcamping "De Fruitgaard" gesitueerd met ruime plaatsen, in Noordbroek. Het fruitbedrijf bevind zich nabij een karakteristieke streekeigen Oldambtster Boerderij. Naast het fruitbedrijf, is er de Plattelandswinkel, en de...

Meinardi Winkel Noordbroek

Meinardi Winkel Noordbroek

De familie Meinardi is met haar aardbeien en asperges al jaren een begrip in Noord Groningen. Om hun producten zo vers mogelijk bij de eindconsument te krijgen heeft men in een vroeg stadium besloten de verkoop zoveel mogelijk in eigen hand te houden. Dit resulteerde in twee boederijwinkels in...

Meat Jelle en Marjan

Meat Jelle en Marjan

Meat Jelle & Marjan heeft zich gespecialiseerd in catering met karakter. Wij streven naar producten van eigen erf of uit de streek, op biologische basis. Wij oogsten uit onze eigen moestuin en boomgaard en benutten de omliggende natuurgebieden. Wij houden onze eigen dieren waaronder varkens, schapen...

Molen Mulder Pot

Molen Mulder Pot

Mulder Pot – Kropswolde is een modern molenbedrijf in Groningen waar op ambachtelijke wijze met molenstenen gemalen wordt. Het proces is gekoppeld aan een moderne geautomatiseerde productielijn. Voor de granen wordt zoveel mogelijk een beroep gedaan op boerenbedrijven uit de regio. In de molenwinkel...

Meinardi Winkel Winschoten

Meinardi Winkel Winschoten

De familie Meinardi is met haar aardbeien en asperges al jaren een begrip in Noord Groningen. Om hun producten zo vers mogelijk bij de eindconsument te krijgen heeft men in een vroeg stadium besloten de verkoop zoveel mogelijk in eigen hand te houden. Dit resulteerde in twee boederijwinkels in...

Winschoten

Boerderij- en landwinkels in Winschoten.

Zuivelboerderij den Hartogh

Zuivelboerderij den Hartogh

Bij de Zuivelboerderij is ook een winkel met een zeer divers assortiment aan streekproducten. Zoals honing- en vruchtenwijn, Pronkjewail bier, smulsaus en –jam, waddenzout, Groninger mosterd en nog vele andere lekkernijen. Uiteraard kunt u hier ook al onze kazen vers van het mes kopen.

Meedhuizen

Boerderij- en landwinkels in Meedhuizen.

Pura Verdura

Pura Verdura

Teler van onbespoten groente en fruit in Tjamsweer - Appingedam. Wij telen volgens de biodynamische principes. De producten zijn rechtstreeks te koop bij Pura Verdura.

Tjamsweer

Boerderij- en landwinkels in Tjamsweer (Appingedam).

Eemsdelta

Gemeente Eemsdelta (Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Meedhuizen), hier vind je boerderij-, landwinkels en producenten van streekproducten.

Landwinkel Ol Diek

Landwinkel Ol Diek

Landwinkel Ol Dieks: het familiebedrijf Molema. Dit fruitteeltbedrijf is een bijzondere afwisseling tussen al het graan waarde steek zo bekend om is. Naast ons akkerbouw bedrijf hebben we een fruitboomgaard met appels, peren en kersen. In onze Landwinkel vind u onze appels, peren en kersen....

Nieuwolda

Boerderij- en landwinkels in Nieuwolda.

Oldambt

Gemeente Oldambt (Nieuwolda, Winschoten)

Zuivelboerderij Bij de Boerin

Zuivelboerderij Bij de Boerin

Zuivelboerderij Bij de Boerin. Op zoek naar een leuk teamuitje, gezellige middag/avond met familie, vrienden? Kom kaasmaken op een unieke locatie. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Stadskanaal

Boerderij- en landwinkels in Stadskanaal.

Tjuchemmer Kaas

Tjuchemmer Kaas

Tjuchemmer Kaas is een (h)eerlijk product. Het wordt ambachtelijk en met veel zorg bereid op de Kaasboerderij van de familie Agterberg in Tjuchem.

De Molenakker

De Molenakker

Vanaf januari 2018 is de Molenakker een feit geworden: bijna 0.5 ha, achter ons huis, op bd-wijze verbouwen en verkopen van groente, bloemen, kruiden en kleinfruit.

E.E. vd Velde Vleesvee

E.E. vd Velde Vleesvee

E.E. vd Velde Vleesvee te Kolham

Zuidbroek

Boerderij- en landwinkels in Zuidbroek.

Tjuchem

Boerderij- en landwinkels in Tjuchem.

Slochteren

Boerderij- en landwinkels in Slochteren.

Siddeburen

Boerderij- en landwinkels in Siddeburen.

Schildwolde

Boerderij- en landwinkels in Schildwolde.

Noordbroek

Boerderij- en landwinkels in Noordbroek.

Lageland

Boerderij- en landwinkels in Lageland.

Kropswolde

Boerderij- en landwinkels in Kropswolde.

Kolham

Boerderij- en landwinkels in Kolham.

De Scharrelderij

De Scharrelderij

De Scharrelderij is ontstaan uit onze wens om op duurzame wijze een eerlijk en smakelijk vleesproduct op tafel te krijgen. Kwaliteit is daarbij voor ons het kernwoord. Kwaliteit van leven voor onze dieren en kwaliteit van het vlees dat de dieren ons geven.

Kiel-Windeweer

Boerderij- en landwinkels in Kiel-Windeweer.

Midden-Groningen

Gemeente Midden-Groningen (Borgercompagnie, Kiel-Windeweer, Kolham, Kropswolde, Lageland, Noordbroek, Schildwolde, Siddeburen, Slochteren, Tjuchem, Tripscompagnie, Woudbloem, Zuidbroek), hier vind je boerderij-, landwinkels en producenten van streekproducten.

Doornbosch Asperge- en Aardbeiboerderij

Doornbosch Asperge- en Aardbeiboerderij

Doornbosch Asperge- en Aardbeiboerderij. Wij planten, steken, oogsten en verwerken asperges. Ook telen wij aardbeien op stellingen.

Borgercompagnie

Boerderij- en landwinkels in Borgercompagnie.