Streekproductenmarkt op Borgterrein van Ewsum in Middelstum

De Historische Streekproductenmarkt van het jaar vindt plaats op het voormalig Borgterrein van Ewsum in Middelstum op 25 mei 2024. Deze markt staat ook wel bekend als de “Meimarkt” en wordt georganiseerd door de Stichting Streekproducten Ewsum (SSE) in samenwerking met Werkpro Ewsum.

De markt is geopend van 10:00 tot 16:00 uur en biedt bezoekers de kans om duurzame en/of biologische streekproducten (producten uit de regio) te kopen. Op deze wijze speelt de markt een steeds grotere rol in het bewustwordingsproces van het publiek met betrekking tot verduurzaming in het algemeen en de bewustwording hoe belangrijk het is om goede, liefst biologische gekweekte producten te kopen, rechtstreeks geleverd door de producenten ervan. Elke markt is er livemuziek en zijn er passende kleine evenementen.

De Streekproductenmarkt op het Borgterrein van Ewsum vindt al jaren plaats en wordt gezien als een hoogtepunt in de regio. Naast de Meimarkt in mei, zijn er nog vijf andere edities van de Streekproductenmarkt gedurende het seizoen, allemaal op de vierde zaterdag van de maand van april tot en met september.

Streekproductenmarkt markten in 2024

Zaterdag 20 aprilVoorjaarsmarkt
Zaterdag 25 meiHistorische markt
Zaterdag 22 juniBoerenmarkt
Zaterdag 27 juliVakantiemarkt
Zaterdag 24 augustusZomermarkt
Zaterdag 28 septemberHerfstmarkt
Markten in 2024 op Borgterrein Ewsum in Middelstum

Je vindt meer informatie over deze streekproductenmarkt op de website Streekproductenmarkt Ewsum.

Share via
Copy link